Αποκαλύφθηκε το μεγαλύτερο ψεύτικο σύστημα κοινής χρήσης ενέργειας στο έθνος

Αποκαλύφθηκε το μεγαλύτερο ψεύτικο σύστημα κοινής χρήσης ενέργειας στο έθνος

Mai 22, 2017 0 Von admin

flatshaers

Είχατε ποτέ μια ύπουλη συγκάτοικο που μετακόμισε σταδιακά τον φίλο ή την κοπέλα της χωρίς να τη ρωτήσει; Ή έναν συγκάτοικο που περνούσε πολλές ώρες στο μπάνιο κάνοντας ντους; Η κοινή χρήση σπιτιού μπορεί να είναι προκλητική, αλλά με το εκρηκτικό κόστος της ενοικίασης στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκατομμύρια Βρετανοί πρέπει να χαμογελάσουν και να το μοιραστούν.

Νέα έρευνα αποκαλύπτει τους μεγαλύτερους λάτρεις της χώρας που σχετίζονται με την ενέργεια και η ετυμηγορία έχει βγει: μεταξύ των 1.844 ατόμων που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Populous για το Smart Energy GB, το να βάλεις τη θέρμανση σε πλήρη λειτουργία αντί να φοράς ένα άλτης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο ενοχλητικές εμπειρίες όταν έρχεται στη χρήση ενέργειας σε μερίδιο σπιτιού.

Επίσης, στην κορυφή της λίστας με τις πιο ενοχλητικές ενεργειακές αποτυχίες των συγκάτοικοι είναι τα φώτα που αφήνονται άσκοπα αναμμένα σε όλο το σπίτι, ακολουθούμενα από συγκατοίκους που κάνουν αστεία μεγάλα ντους. Προσθέτοντας στα δεινά, το νούμερο τέσσερα στη λίστα των bugbears είναι οι συγκάτοικοι που αφήνουν το αγόρι/φίλη τους να αντιμετωπίζει το σπίτι σαν δικό τους, κάνοντας ντους, μαγειρεύοντας και φορτίζοντας ελεύθερα τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Με την πλειονότητα των ερωτηθέντων να αναγνωρίζουν τα περιττά φώτα και τη θέρμανση ως τις πιο κοινές συμπεριφορές που καταβροχθίζουν ενέργεια και περισσότερους από έναν στους έξι δηλώνουν ότι έχουν ζήσει με ανθρώπους που είχαν μαζέψει λογαριασμούς περιποιώντας τα κατοικίδιά τους, χρησιμοποιώντας θερμαινόμενες δεξαμενές ή στεγνώνοντας με πιστολάκι. σκυλιά, δεν αποτελεί έκπληξη που οι άνθρωποι ψάχνουν τρόπους να ανακτήσουν τον έλεγχο.

Οι έξυπνοι μετρητές δείχνουν ακριβώς πόση ενέργεια καταναλώνετε σε λίρες και πένες και δίνουν τέλος στους εκτιμώμενους λογαριασμούς. Εάν νοικιάζετε και πληρώνετε τους λογαριασμούς ενέργειας (δηλαδή δεν περιλαμβάνονται στο ενοίκιο σας), μπορείτε να προμηθευτείτε έναν έξυπνο μετρητή από τον προμηθευτή ενέργειας σας. Είναι ιδανικά για ενοικιαστές, καθώς μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι (και ποιος) σπαταλά ενέργεια και σημαίνει, αν μετακομίσετε, μπορείτε εύκολα να τακτοποιήσετε τον τελικό λογαριασμό σας.

Και κάθε λίγο βοηθάει, ειδικά μαζί με μια σειρά από άλλες ενοχλητικές συμπεριφορές που αποκάλυψε η δημοσκόπηση, συμπεριλαμβανομένης της αντικοινωνικής συμπεριφοράς, της καθαριότητας, της κακής εθιμοτυπίας στην κουζίνα και της απλής παραμονής συντρόφων ή καλεσμένων για πολύ καιρό.

Κορυφαία εικόνα: Katarzyna Białasiewicz / 123rf.com