Κορυφαίες συμβουλές για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας με οικονομικό προϋπολογισμό

Κορυφαίες συμβουλές για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας με οικονομικό προϋπολογισμό

Dezember 7, 2018 0 Von admin

Χαλασμένο αυτοκίνητο

Είναι σημαντικό να φροντίζετε το αυτοκίνητό σας και να κάνετε τακτικούς ελέγχους – όχι μόνο θα σας κρατήσει ασφαλείς πίσω από το τιμόνι, αλλά θα διατηρήσει και το αυτοκίνητό σας να ζει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας υγιές και χαρούμενο χωρίς να σπάσετε τα χρήματα. Μπορείτε να κάνετε μόνοι σας βασικούς ελέγχους, οι οποίοι θα σας εξοικονομήσουν χρήματα που θα είχατε ξοδέψει στο γκαράζ. Εδώ εξετάζουμε μερικές κορυφαίες συμβουλές για να φροντίζετε το αυτοκίνητό σας με οικονομικό προϋπολογισμό…

Ελέγξτε τα επίπεδα πλυσίματος του παρμπρίζ

Ανοίξτε το καπό και βρείτε το δοχείο πλύσης παρμπρίζ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δείτε τους ελάχιστους και μέγιστους δείκτες στη δεξαμενή για να δείτε αν υπάρχει αρκετός εκεί μέσα. Εάν χρειάζεται, προσθέστε επιπλέον πλύσιμο παρμπρίζ μέχρι να φτάσει στο πλήρες σημάδι. Εάν δεν έχετε μετρητά, μπορείτε απλώς να προσθέσετε νερό μέχρι να έχετε μερικές εφεδρικές πένες για να λάβετε πλύσιμο οθόνης από ένα βενζινάδικο.

Ελέγξτε τη στάθμη του λαδιού σας

Αρχικά, πρέπει να αφαιρέσετε το καπάκι της δεξαμενής λαδιού αριστερόστροφα. Χρησιμοποιήστε το δείκτη στάθμης στάθμης λαδιού που παρέχεται κάτω από το καπό σας. Για να το κάνετε αυτό, πιάστε το δείκτη στάθμης και σκουπίστε το για να αφαιρέσετε τυχόν λάδι που υπάρχει ήδη εκεί. Μόλις είναι καθαρό, βουτήξτε το σωστά στη δεξαμενή λαδιού σας μέχρι να ακουμπήσει στο κάτω μέρος. Όταν το ανασηκώσετε προς τα έξω, μπορείτε να κοιτάξετε το σημάδι υγρού για να δείτε πόσο γεμάτο ή άδειο είναι. Εάν χρειάζεται, συμπληρώστε το λάδι σας στο απαιτούμενο επίπεδο και επανατοποθετήστε το καπάκι.

Ελέγξτε το βάθος του πέλματός σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα νόμισμα 20p για γρήγορα και φθηνά ελέγξτε το βάθος του πέλματός σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε το κέρμα στις κύριες αυλακώσεις του πέλματος των ελαστικών σας. Αυτό που πρέπει να ελέγξετε είναι αν η εξωτερική ταινία του κέρματος 20p εξαφανίζεται στο πέλμα. Εάν εξακολουθείτε να βλέπετε το εξωτερικό χείλος του νομίσματος, το πέλμα σας είναι πολύ ρηχό και θα πρέπει να το αντικαταστήσετε. Το πέλμα πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 mm.

Μεταφέρετε απαραίτητα εργαλεία στην μπότα σας

Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα μεταφέροντας τα δικά σας εργαλεία στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Είναι χρήσιμο να έχετε γρύλο τρόλεϊ και βάση άξονα σε περίπτωση που έχετε σκασμένο ελαστικό. Σας δίνουν τη δυνατότητα να σηκώνετε το αυτοκίνητό σας με ασφάλεια και ασφάλεια, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε μόνοι σας ένα ελαστικό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφύγετε να πληρώσετε έναν βαρύ λογαριασμό σε ένα γκαράζ! Αξίζει επίσης να έχετε ένα φτυάρι χιονιού, φακό και ένα φουσκωτό ελαστικών για παν ενδεχόμενο.

Κάνοντας μόνοι σας τακτικούς υγειονομικούς ελέγχους και μεταφέροντας ορισμένα βασικά εργαλεία και εξοπλισμό, μπορείτε να εξοικονομήσετε τόνους μετρητών και να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας. Νίκη, νίκη!

Εικόνα: avemario/123rf.com