ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ

Januar 25, 2023 0 Von admin

με από τη Μαίρη Μέλνικ Για trazeetravel.com

Το Escape Adventures, που ξεκίνησε το 1992, οδηγεί σε ταξίδια περιπέτειας σε μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς φυσικούς προορισμούς στον κόσμο. Το νεότερο δρομολόγιό του οδηγεί τους ταξιδιώτες σε μια μοναδική περιπέτεια στο Trail of Ancients στη Γιούτα.

ποδηλασία

© Escape Adventures

Αυτή η εξαήμερη εκδρομή με ποδήλατο βουνού προσφέρει μια μοναδική άποψη στην ιστορία της περιοχής. Το Trail of the Ancients διαθέτει αρχαιολογικούς χώρους και σημαντικά πολιτιστικά και ιστορικά σημεία. Περάστε με ποδήλατο πέρα ​​από αρχαία ερείπια ιθαγενών Αμερικανών, σκαρφαλώστε στα φαράγγια των αυλακώσεων, κάντε πετάλι στο Elephant Hill, κάντε ποδήλατο πάνω από το Chicken Corners και ξεκινήστε ένα οδικό ταξίδι με Jeep 50 μιλίων μέσω της λεκάνης Lockhart Basin, που ακολουθεί τις απαλές στροφές του ποταμού Κολοράντο.

«Η περιοχή Canyonlands δεν θεωρούνταν παρά μια ερημιά μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1940», δήλωσε ο Jared Fisher, σκηνοθέτης της Escape Adventures. «Στη συνέχεια, οι επείγουσες ανάγκες του έθνους μας για ουράνιο, βανάδιο και προϊόντα πετρελαίου έφεραν κύκλους εξόρυξης, έρευνας και γεωτρήσεων στην περιοχή. Αυτές οι δραστηριότητες ανέπτυξαν τα περισσότερα από τα δίκτυα οδικών και μονοπατιών που χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα. Αλλά πολύ πριν από τη σύγχρονη εποχή, οι προγονικοί Puebloans ανέπτυξαν έναν ακμάζοντα πολιτισμό σε αυτά τα φαράγγια».

ποδηλασία

© Escape Adventures

Όλες οι μεταφορές, τα γεύματα, τα σνακ, τα μη αλκοολούχα ποτά, οι προμήθειες και ο κοινοτικός εξοπλισμός περιλαμβάνονται στο ταξίδι, καθώς και οι άδειες, οι άδειες, τα τέλη πάρκων και τα καταλύματα.

Δείτε το δείγμα της διαδρομής παρακάτω:

Ημέρα 1 και 2:Η ομάδα συναντάται στο Moab για μεταφορά με λεωφορείο στο Needles, ακολουθούμενη από μια βόλτα με ποδήλατο από το Beef Basin στο Needles Overlook. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στο πάρκο Ruins για πεζοπορία στα ερείπια.

3η και 4η μέρα:Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια βόλτα μέσα από το Needles. Κάντε πεζοπορία στα φαράγγια των κουλοχέρηδων και βόλτα στο μονοπάτι Lockhart.

5η και 6η μέρα:Ξεκινήστε με μια βόλτα μέσω του Lockhart Basin προς το Chicken Corners. Τελειώστε με μια βόλτα πάνω από το πέρασμα Huray στο Moab.

The post ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ appeared first on Escape Adventures.