Πώς να οδηγήσετε νέους ακροατές στη μουσική σας

Πώς να οδηγήσετε νέους ακροατές στη μουσική σας

März 10, 2023 0 Von admin
Πώς να οδηγήσετε νέους ακροατές στη μουσική σας
Πώς να οδηγήσετε νέους ακροατές στη μουσική σας

Είστε ανερχόμενος καλλιτέχνης; Αν ναι, τότε πρέπει να πάρετε σοβαρά αυτό το ενημερωτικό άρθρο γιατί θα σας εξηγήσω πώς να οδηγήσετε νέους ακροατές στη μουσική σας.

Είναι πιο εύκολο να γίνεις επιτυχημένος μουσικός καλλιτέχνης σήμερα παρά πριν από μερικά χρόνια, επειδή υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για νέους μουσικούς καλλιτέχνες σήμερα που δεν ήταν διαθέσιμες πριν από μερικά χρόνια.

Αλλά είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις διαθέσιμες ευκαιρίες για νέους μουσικούς καλλιτέχνες που αγωνίζονται να πετύχουν στη μουσική βιομηχανία, αφού γνωρίζετε τις διαθέσιμες ευκαιρίες και μεθόδους για να γίνετε επιτυχημένος καλλιτέχνης. Αυτό που ακολουθεί είναι να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες ώστε να είσαι ανάμεσα στους καλύτερους καλλιτέχνες της χώρας σου.

Πώς να οδηγήσετε νέους ακροατές στη μουσική σας

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους προσέγγισης των πιθανών θαυμαστών και οπαδών σας. Αν θέλετε να έχετε περισσότερες μουσικές ροές, πρέπει να πάρετε στα σοβαρά τα social media, ώστε να μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να πετύχετε ως νέος μουσικός καλλιτέχνης.

Το Facebook, το tik-tok, το Instagram, το Snapchat, το Twitter, ακόμη και το YouTube είναι μερικά από τα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα οποία μπορείτε να λαμβάνετε περισσότερη ροή, μόνο εάν είστε πολύ δραστήριοι και δημοσιεύετε το σωστό περιεχόμενο που χρειάζεται για να αναρτηθεί στα δεξιά. χρόνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ShaunDem τελικά κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο, „Happy Yourself“

Εάν είναι δυνατόν, πρέπει να προβάλλετε διαφημίσεις στο Facebook, το tik-tok, το Instagram, το Snapchat, το Twitter και άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μπορείτε να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πολλοί επιτυχημένοι καλλιτέχνες έχουν δοκιμάσει αυτή τη μέθοδο και τους λειτουργεί τέλεια. Μπορείτε επίσης να κάνετε το ίδιο ακόμα κι αν είστε ανερχόμενος καλλιτέχνης.

Προσπαθήστε όσο μπορείτε να επενδύσετε σε αναρτήσεις μέσω χορηγίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν είναι δυνατόν μπορείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία έμπορο μέσων κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μπορείτε να κάνετε σωστά τη χορηγία και το μάρκετινγκ.

Εάν δεν έχετε επίσημη σελίδα ή ομάδα μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη μουσική σας επωνυμία, τότε πρέπει να δημιουργήσετε μία τώρα, ώστε να μπορείτε να προσεγγίσετε εκατομμύρια χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη χώρα σας και να αποκτήσετε περισσότερος χρόνος ροής από αυτούς.

Προωθήστε τη μουσική σας με Music Bloggers, Social Media Influencers και άλλους

Χρειάζεστε κάποιον να σας βοηθήσει εάν θέλετε να πετύχετε στη ζωή, το ίδιο είναι και όταν πρόκειται για επαγγελματικό και προσωπικό ή επαγγελματικό χτίσιμο. Πρέπει να απευθυνθείτε σε συγγραφείς μουσικής, προωθητές μουσικής, bloggers, επηρεαστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλα δημοφιλή άτομα ή οργανισμούς που έχουν πολλούς θαυμαστές και επιρροή στη μουσική βιομηχανία, εάν θέλετε να γίνετε επιτυχημένος μουσικός στη χώρα σας ή στον κόσμο .

Με τη βοήθεια επιτυχημένων μουσικών blogger, θα μπορείτε να προωθήσετε τη μουσική σας στο ιστολόγιό τους, το οποίο θα δημιουργήσει χιλιάδες έως εκατομμύρια ροές μέσα σε 30 ημέρες ή λιγότερο, εάν επενδύσετε στο σωστό μουσικό ιστολόγιο. Ομοίως, οι επιρροές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βοηθούν τους επερχόμενους καλλιτέχνες να πετύχουν στη μουσική βιομηχανία επειδή έχουν πολλούς οπαδούς, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι λάτρεις της μουσικής.

Αν και μπορεί να είναι ακριβό αν θέλετε να γίνετε επιτυχημένος καλλιτέχνης σε σύντομο χρονικό διάστημα, τότε πρέπει να επενδύσετε στη μουσική σας καριέρα χορηγώντας τα μουσικά σας βίντεο, τον ήχο και άλλο περιεχόμενο με επηρεαστές κοινωνικών μέσων, μουσικούς μπλόγκερ, προωθητές μουσικής, μουσική συγγραφείς και άλλοι επαγγελματίες που έχουν μεγάλη επιρροή στη μουσική βιομηχανία

Ζητήστε από τους θαυμαστές σας να μοιραστούν τη μουσική σας

Παρόλο που είναι λίγο, είμαι πολύ σίγουρος ότι έχετε μια διαδικτυακή βάση θαυμαστών ως επερχόμενος καλλιτέχνης. Πρέπει να θυμάστε ότι μια μικρή σταγόνα νερού κάνει έναν ωκεανό.

Έτσι, με τη μικρή βάση θαυμαστών που έχετε στη σελίδα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορούν να σας βοηθήσουν να δημοσιοποιήσετε το μουσικό σας βίντεο, τον ήχο και άλλο μουσικό περιεχόμενο για να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά στο tik-tok όπου είναι πολύ απλό για τους tiktokers για να χρησιμοποιήσετε τη μουσική σας ως ήχους φόντου για να δημιουργήσετε

πολλά αστεία και κατατοπιστικά βίντεο που γίνονταν viral στο tik-tok και σε άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο.

Δημιουργήστε καλή μουσική

Ανεξάρτητα από το είδος της μουσικής προώθησης και άλλα πράγματα που γίνονται για την προώθηση των μουσικών καλλιτεχνών.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι η ποιοτική μουσική διαρκεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα, η κακή μουσική δεν διαρκεί για πολύ, ειδικά μετά τη λήξη της προώθησης, επειδή δεν μπορείτε να προωθείτε κάποια μουσική για πάντα.

Καθώς οι επερχόμενοι καλλιτέχνες επικεντρώνονται στη δημιουργία καλής μουσικής με εκπαιδευτικούς και διασκεδαστικούς στίχους, αυτό θα σας βοηθήσει και θα σας δώσει ένα πλεονέκτημα έναντι των ομολόγων σας ακόμη και μεταξύ επιτυχημένων καλλιτεχνών στη χώρα σας.

Επειδή όλοι θέλουν να ακούν Καλή μουσική με καταπληκτικούς στίχους, πρέπει να δημιουργήσετε το είδος μουσικής που όλοι θέλουν να ακούνε επανειλημμένα και θέλουν περισσότερα από εσάς.

Εάν είναι δυνατόν, μπορείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία μουσικογράφο για να γράψει καλή μουσική για εσάς, ώστε να μπορέσετε να προσεγγίσετε περισσότερους ανθρώπους με την καλή μουσική σας, επειδή όλοι αγαπούν ένα καλό Μουσικό Άλμπουμ ανεξάρτητα από τον καλλιτέχνη.

Δημιουργήστε λογαριασμό στο Spotify και σε άλλες πλατφόρμες ροής μουσικής

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες ροής μουσικής, η λίστα είναι απεριόριστη από το Apple Music έως το Spotify και πολλά άλλα. Πρέπει να επωφεληθείτε από τη διαθέσιμη πλατφόρμα ροής για να έχετε περισσότερη επισκεψιμότητα στη μουσική σας, επειδή εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα ροής μουσικής παντού.

Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, πρέπει να ανεβάσετε το μουσικό σας περιεχόμενο, ήχο ή βίντεο. Υπάρχει πάντα ένα μέρος για να τοποθετήσετε το μουσικό σας περιεχόμενο δωρεάν. Εκτός από αυτό, θα μπορείτε να κερδίσετε καθώς η μουσική σας μεταδίδεται.

Το YouTube είναι επίσης μια από τις πλατφόρμες κοινής χρήσης βίντεο όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε το μουσικό σας βίντεο για να έχετε χιλιάδες έως εκατομμύρια προβολές δωρεάν και να κερδίσετε επίσης από συνεργασίες διαφημίσεων YouTube.

Συμπερασματικά

Τώρα ξέρετε πώς μπορείτε να αυξήσετε ή να προσελκύσετε περισσότερους ακροατές στη Μουσική σας. Η διαδικασία μπορεί να είναι περίπλοκη, αλλά αν ακολουθήσετε τα σωστά βήματα, θα μπορέσετε να προσελκύσετε περισσότερους ακροατές στη μουσική σας με επιτυχία.