Το OpenVault Taps Stuart Eaton ως Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, LATAM

Το OpenVault Taps Stuart Eaton ως Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, LATAM

März 7, 2023 0 Von admin

Επικεντρωθείτε στην κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για ευρυζωνικές τεχνολογικές λύσεις

Jersey City, NJ; 6 Ιουλίου 2022 – Ο Stuart Eaton, ο οποίος βοήθησε τους παρόχους τηλεπικοινωνιών της Λατινικής Αμερικής και του κόσμου να βελτιώσουν την απόδοση και την απόδοση επένδυσης για περισσότερες από δύο δεκαετίες, ορίστηκε Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, LatAm για το OpenVault, η εταιρεία λύσεων τεχνολογίας ευρυζωνικής και πληροφοριών που ανακοίνωσε σήμερα.

Η Eaton είναι υπεύθυνη για την παροχή βοήθειας σε υπάρχοντες πελάτες και υποψήφιους πελάτες σε όλη την Κεντρική Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Καραϊβική, αξιοποιώντας τα εργαλεία του OpenVault που βασίζονται στο SaaS που βελτιώνουν την απόδοση του δικτύου, την ικανοποίηση των συνδρομητών και τη δημιουργία εσόδων. Επίσης, καθοδηγεί την ανάπτυξη νέων προϊόντων που ενισχύουν την ευρυζωνική χωρητικότητα χωρίς να διαχωρίζουν το κόστος κόμβων και που μπορούν να βελτιώσουν την κερδοφορία και την προβολή του παρόχου σε πηγές ευρυζωνικής κίνησης. Διαχειρίζεται επίσης τις δραστηριότητες των Lotier International, Power & Tel και TVC, των συνεργατών διανομής του OpenVault στην περιοχή.

«Από τις πρώτες εγκαταστάσεις μας στο LatAm έως τη δουλειά μας με τους μεγαλύτερους παρόχους στην περιοχή, οι πάροχοι αναγνωρίζουν σταθερά τα οφέλη της τεχνολογίας OpenVault στην επιχείρηση και στην αγορά», δήλωσε ο Mark Trudeau, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής του OpenVault. „Οι συνδέσεις και η τεχνογνωσία του Stuart Eaton θα φέρουν νέους χειριστές στην κοινότητα του OpenVault και θα βοηθήσουν τους υπάρχοντες πελάτες να μεταβούν σε νέες λύσεις για καλύτερη ικανοποίηση πελατών και αποτελέσματα.“

«Οι ευκαιρίες LatAm δεν είναι σχεδόν ποτέ μοναδικές», είπε ο Eaton. «Χρησιμοποιώντας το πλούσιο χαρτοφυλάκιο εργαλείων και προϊόντων του OpenVault, θα συνεργαστούμε στενά για να προσαρμόσουμε τα αποτελέσματα στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη. Βοηθάμε τους χειριστές να προσαρμοστούν σε μια προκλητική αγορά, καθώς η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης πρωτοπορεί σε νέες ανακαλύψεις».

Η Eaton έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην τηλεπικοινωνιακή κοινότητα της Λατινικής Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων ηγετικών θέσεων πωλήσεων με την Avantel στο Μεξικό και την Embratel στη Βραζιλία, την Embratel Americas και την PeerApp. Πριν από το OpenVault, ο Eaton ήταν παγκόσμιος αντιπρόεδρος πωλήσεων για την IS5 Communications και επικεφαλής της επιχειρηματικής ανάπτυξης στην Αμερική τόσο για την Akleza όσο και για την PCCW Global.

Σχετικά με το OpenVault

Η OpenVault και η OpenVault Europe GmbH αποτελούν κορυφαίες πηγές στην αγορά λύσεων τεχνολογίας ευρυζωνικότητας και γνώσεων βάσει δεδομένων για τα παγκόσμια πρότυπα κατανάλωσης ευρυζωνικών συνδέσεων. Χρησιμοποιώντας λύσεις και εργαλεία SaaS που βασίζονται σε cloud ή εσωτερικής εγκατάστασης των εταιρειών, οι πάροχοι υπηρεσιών μπορούν να βελτιστοποιήσουν την απόδοση του δικτύου, να αυξήσουν τα έσοδα και να βελτιώσουν την ικανοποίηση των συνδρομητών. Το OpenVault και το OpenVault Europe συγκεντρώνουν και αναλύουν τα δεδομένα της αγοράς που προκύπτουν για να παρέχουν απαράμιλλες αναλυτικές προβολές της χρήσης των καταναλωτών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόβλεψη των τάσεων της ευρυζωνικής σύνδεσης σε κατοικίες και επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε openvault.com.

Επαφές μέσων:

Kristen Nihamin, [email protected], 917-509-9028

Paul Schneider, [email protected]215-817-4384