Χριστουγεννιάτικα hacks: Πώς να τυλίξετε και να στείλετε δώρα με έναν προϋπολογισμό

Χριστουγεννιάτικα hacks: Πώς να τυλίξετε και να στείλετε δώρα με έναν προϋπολογισμό

Dezember 7, 2018 0 Von admin

Κορίτσι ντυμένο Άγιο Βασίλη

Όλοι οι μαθητές έχουν έναν εξαιρετικά περιορισμένο προϋπολογισμό, γι‘ αυτό κρατήστε υπό έλεγχο τις δαπάνες σας αυτήν την εορταστική περίοδο τυλίγοντας και στέλνοντας τα δώρα σας με λιγότερα

Πολλοί από εμάς δεν συνειδητοποιούμε πόσα χρήματα σπαταλάμε σε υπερβολικές ποσότητες χαρτιού περιτυλίγματος ή σε επιλογές premium ταχυδρομικών τελών. Εδώ εξετάζουμε μερικές ατάκες που θα κρατήσουν υπό έλεγχο τον προϋπολογισμό σας όταν τυλίγετε και στέλνετε δέματα αυτά τα Χριστούγεννα…

Αποφύγετε τη σπατάλη χαρτιού περιτυλίγματος

Για να εξοικονομήσετε χρήματα για χαρτί περιτυλίγματος φέτος, δοκιμάστε να τυλίξετε τα δώρα σας διαγώνια. Τοποθετήστε το δώρο σας στη μέση του χαρτιού, ώστε να έχετε τέσσερα σχήματα τριγώνων ίσου μεγέθους σε κάθε πλευρά. Τραβήξτε τις τριγωνικές πλευρές του χαρτιού για να καλύψετε κάθε πλευρά του παρόντος. Είναι εύκολο να το κάνετε και θα αποφύγετε τη σπατάλη χαρτιού, οπότε δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε τόσα ρολά. Νίκη, νίκη!

Φτιάξτε τα δικά σας κουτιά δώρου

Για να αποφύγετε να πληρώσετε βαριές τιμές για κουτιά δώρων φέτος, ανακυκλώστε μερικά μεταχειρισμένα είδη οικιακής χρήσης. Εάν κάνετε δώρο κάτι μικρό, όπως κοσμήματα, δημιουργήστε ένα κουτί δώρου από ένα σωλήνα από χαρτί υγείας. Απλώς διπλώστε στις γωνίες του σωλήνα για να φτιάξετε πτερύγια από χαρτόνι. Σπρώξτε τα πτερύγια προς τα μέσα για να σφραγίσετε το δώρο σας και κολλήστε τα πλαϊνά προς τα κάτω με Sellotape. Μπορείτε να το κάνετε να δείχνει γιορτινό τυλίγοντάς το σε glittery χαρτί και σφραγίζοντας με φιόγκο. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα με κουτιά δημητριακών, σωλήνες Pringles και χάρτινες σακούλες. Γίνετε δημιουργικοί!

Μην ξοδεύετε υπερβολικά την παράδοση

Για να γλιτώσετε από βαριές χρεώσεις παράδοσης αυτά τα Χριστούγεννα, χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία αποστολής σε λογικές τιμές όπως π.χ Parcel2Go. Προσφέρουν παράδοση στο Ηνωμένο Βασίλειο από 1,99 £ καθώς και διεθνή παράδοση σε περισσότερες από 200 χώρες από μόλις 6,37 £.

Επιλέγοντας μια φθηνή επιλογή παράδοσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μετρητά που έχετε κερδίσει με κόπο επί του παρόντος και όχι τα ταχυδρομικά τέλη! Με το πρόσθετο πλεονέκτημα της παρακολούθησης δεμάτων, θα γνωρίζετε πού βρίσκεται το δώρο σας σε κάθε βήμα μέχρι να φτάσει με ασφάλεια στο κατώφλι τους.

Έρευνα απαγορευμένων και περιορισμένων αγαθών

Πολλοί από εμάς δεν συνειδητοποιούμε ότι ορισμένα αντικείμενα δεν μπορούν να αναρτηθούν στο εξωτερικό μέχρι να σταθούμε στο γραφείο ταχυδρομείων, παρών στο χέρι, χωρίς να μπορούμε να στείλουμε ό,τι έχουμε ήδη αγοράσει. Καταλήγουμε να ορμούμε μανιωδώς στα μαγαζιά για να πάρουμε άλλη μια πρέζα, ξοδεύοντας περιττές δεκάρες.

Αυτά τα Χριστούγεννα φροντίστε να ερευνήσετε απαγορευμένα και περιορισμένα αντικείμενα πριν κάνεις όλα τα γιορτινά σου ψώνια. Πολλά αντικείμενα που μπορεί να θέλετε να κάνετε δώρο, όπως σπρέι σώματος, οινόπνευμα, αρώματα, aftershave και βερνίκια νυχιών απαγορεύονται ή απαγορεύονται για παράδοση στο εξωτερικό.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να είστε φειδωλοί αυτή τη γιορτινή περίοδο. Ξεκινήστε με την επαναχρησιμοποίηση, την ανακύκλωση και αποφύγετε να πληρώνετε premium τιμές. Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα θα εξοικονομήσετε τις πολύτιμες πένες σας, ώστε να έχετε περισσότερα μετρητά στην τράπεζα για εορταστική διασκέδαση!

Εικόνα: Κοίτα Shtepa/123rf.com