4 ανακαινίσεις σπιτιού που αποδίδουν πραγματικά

4 ανακαινίσεις σπιτιού που αποδίδουν πραγματικά

Januar 26, 2023 0 Von admin

new-driveway-in-porcelain-pavers-versailles-pattern - Ανακαινίσεις σπιτιών που πραγματικά αποδίδουνΕάν σκέφτεστε έργα βελτίωσης σπιτιού για το 2023, θα μπορούσατε να αναρωτιέστε ποιες ακριβώς ανακαινίσεις σπιτιών δείχνουν μια πολλά υποσχόμενη απόδοση επένδυσης. Εξάλλου, πολλά έργα αναδιαμόρφωσης μπορεί να κοστίζουν χιλιάδες δολάρια ή και περισσότερο. Λοιπόν, πώς ξέρετε εάν θα είστε σε θέση να ανακτήσετε κάποια από αυτή την επένδυση στο δρόμο;

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να μαντέψετε. Οι ειδικοί στην ανακαίνιση σπιτιού στο Orange County και σε ολόκληρη τη χώρα έχουν μια καλή ιδέα ποιες ανακαινίσεις σπιτιών θα αποδώσουν τώρα ΚΑΙ στο μέλλον. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά και, στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε ποια έργα θα πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας βελτίωσης του σπιτιού σας για το επόμενο έτος.

Πώς να αποφασίσετε ποιο έργο αναδιαμόρφωσης θα κάνετε στη συνέχεια

Αρχικά, θα θελήσετε να ρίξετε μια λεπτομερή ματιά στην τρέχουσα κατάσταση διαβίωσής σας και πόσο καλά ταιριάζει σε εσάς και την οικογένειά σας. Σκοπεύετε να πουλήσετε το σπίτι σας στο εγγύς μέλλον και να μετακομίσετε αλλού; Αν ναι, σίγουρα θα θέλετε να επιλέξετε έργα από την παρακάτω λίστα που θα αποδώσουν οικονομικά.

Στη συνέχεια, είναι σοφό να σκεφτείτε τι χρειάζεται η οικογένειά σας. Ας υποθέσουμε ότι υπολογίζετε να μείνετε στο σημερινό σας σπίτι για αρκετά ακόμη χρόνια ή ακόμα και επ ‚αόριστον. Έχετε τρία παιδιά, ένα καθ‘ οδόν και μόνο δύο υπνοδωμάτια για παιδιά. Σε αυτό το σενάριο, θα μπορούσε να είναι ότι μια προσθήκη δωματίου μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειάς σας καλύτερα από ένα έργο εξωραϊσμού εξωτερικών χώρων. Θα μπορούσε επίσης να προσθέσει αξία στο σπίτι σας ταυτόχρονα, ώστε το σπίτι σας να είναι πιο ελκυστικό για τους πιθανούς αγοραστές στο μέλλον.

Εάν ικανοποιούνται οι άμεσες ανάγκες σας, αλλά θέλετε απλώς το σπίτι σας να φαίνεται ή να αισθάνεται διαφορετικό, είναι σίγουρα εντάξει να εξετάσετε τις ανακαινίσεις σπιτιού που έχουν πιο καλλυντικό χαρακτήρα. Μετά από όλα λέγονται και γίνονται, θέλετε να απολαύσετε τον χώρο στον οποίο ζείτε!

Τέλος, αξιολογήστε τον προϋπολογισμό αναδιαμόρφωσής σας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε πραγματικά μια ανακαίνιση ολόκληρου του σπιτιού, αλλά ο προϋπολογισμός σας δεν είναι αρκετά μεγάλος για να το πραγματοποιήσετε, θα χρειαστεί να επιλέξετε μερικά λιγότερο ακριβά έργα που θα σας προσφέρουν απόδοση της επένδυσής σας.

Ανακαινίσεις σπιτιού που θα σας χαρίσουν το καλύτερο δυνατό χτύπημα

Τώρα που οι επιθυμίες, οι ανάγκες και ο προϋπολογισμός σας είναι όλα εναρμονισμένα, ας δούμε πού να βάλετε τα χρήματά σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τώρα, αργότερα ή και τα δύο.

1. Ανακαίνιση κουζίνας

Ανακαινίσεις σπιτιού που αποδίδουν πραγματικά

Αν και είναι αλήθεια ότι οι ανακαινίσεις κουζίνας είναι συχνά πιο ακριβές από άλλα έργα ανακαίνισης σπιτιού, συνήθως προσφέρουν σημαντική απόδοση επένδυσης. Στην πραγματικότητα, ορισμένες εκτιμήσεις λένε ότι μπορείτε να ανακτήσετε έως και το 77% του κόστους μιας ανακαίνισης κουζίνας εάν γίνει σωστά.

Τι σημαίνει «έγινε σωστά»; Στις περισσότερες περιπτώσεις, σημαίνει χρήση υλικών υψηλής ποιότητας που είναι κατασκευασμένα για να διαρκούν καθώς και υψηλής ποιότητας κατασκευή. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξετε ένα συνολικό σχέδιο που δεν είναι πολύ μοντέρνο. Με αυτόν τον τρόπο, θα προσελκύσει περισσότερους πιθανούς αγοραστές εάν επιλέξετε να πουλήσετε το σπίτι σας στο εγγύς μέλλον.

Εάν σκοπεύετε να μείνετε στο σημερινό σας σπίτι για πολλά ακόμη χρόνια, προχωρήστε και κάντε την ανακαίνιση της κουζίνας σας πιο προσωπική! Επιλέξτε χρώματα βαφής, ντουλάπια, δάπεδα, φωτιστικά και συσκευές που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας και καλύπτουν τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Εάν καταλήξετε να πουλάτε σταδιακά, θα συνεχίσετε να ανακτήσετε μέρος της επένδυσής σας. Εν τω μεταξύ, θα απολαμβάνετε προσωπική απόλαυση από έναν χώρο που είστε αποκλειστικά εσείς.

2. Ανακαίνιση μπάνιου

Ανακαίνιση μπάνιου στο Σαν Χουάν - 4 ανακαινίσεις σπιτιού που αποδίδουν πραγματικά

Αναμφισβήτητα, το μπάνιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια στο σπίτι σας. Είναι κάτι που χρησιμοποιείται από κάθε μέλος της οικογένειας κάθε μέρα. Γι‘ αυτό είναι δύσκολο να κάνετε λάθος με μια ανακαίνιση μπάνιου όταν σκέφτεστε να κάνετε ανακαίνιση σπιτιού που προσθέτουν μακροπρόθεσμη αξία.

Οι ανακαινίσεις θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την προσθήκη ενός μικρού δωματίου πούδρας που είναι εύκολο να χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες. Ή, θα μπορούσε να είναι κάτι πιο εκτεταμένο, όπως μια κύρια ανακαίνιση μπάνιου που αναβαθμίζει μια ολόκληρη κύρια σουίτα. Σε κάθε περίπτωση, επιλέξτε ένα στυλ που ταιριάζει στο σπίτι σας και ταιριάζει με τις ανάγκες και τις επιθυμίες της οικογένειάς σας.

Ενώ ορισμένοι ειδικοί εκτιμούν μια απόδοση επένδυσης 55-65% με μια ανακαίνιση μπάνιου, τα πραγματικά σας στοιχεία εξαρτώνται από τη συγκεκριμένη κατάστασή σας. Για παράδειγμα, εάν το σπίτι σας έχει ήδη τρία μπάνια, η προσθήκη ενός άλλου μπορεί να μην προσθέσει σημαντική αξία. Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε μόνο ένα μπάνιο αυτήν τη στιγμή, η εγκατάσταση ενός άλλου θα μπορούσε σίγουρα να κάνει τη διαφορά όταν πηγαίνετε να πουλήσετε, για να μην αναφέρουμε για καθημερινή χρήση. Και, αν τα μπάνια που έχετε είναι πολύ ξεπερασμένα, η επανασχεδίασή τους και το λίφτινγκ μπορεί να αποφέρει μεγάλα οφέλη, αρκεί να ταιριάζει με τη συνολική σχεδίαση του σπιτιού.

3. Βελτιώσεις υπαίθριας διαβίωσης

Υπαίθριος-μπαρ-σε-αυλή-σχεδιασμός-ιδέα

Η δημιουργία ελκυστικών και χρήσιμων υπαίθριων χώρων διαβίωσης μπορεί επίσης να είναι οικιακές βελτιώσεις που προσφέρουν μεγάλη απόδοση επένδυσης. Όσο ζείτε στο σπίτι, μπορείτε να απολαύσετε επιπλέον μέρη για να παίξει ή να διασκεδάσει η οικογένειά σας. Αλλά όταν πηγαίνετε να πουλήσετε, αυτοί οι χώροι προσθέτουν επίσης ελκυστικότητα.

Οι βελτιώσεις της υπαίθριας διαβίωσης μπορούν να περιλαμβάνουν πολλά πράγματα. Σε περιοχές όπου το νερό ή οι βροχοπτώσεις είναι άφθονα, ένα όμορφο τοπίο με μονοετή, πολυετή φυτά, δέντρα και θάμνους θα μπορούσε να είναι η τέλεια προσθήκη στο σπίτι σας. Στην Καλιφόρνια που πλήττεται από την ξηρασία, ωστόσο, οι εξωτερικές βελτιώσεις μπορεί να είναι πιο προσανατολισμένες στο τοπίο, όπως μια εξωτερική κουζίνα ή ένα δωμάτιο στην Καλιφόρνια.

4. Εσωτερικές ή Εξωτερικές Καλλυντικές Βελτιώσεις

καινούργια-παράθυρα-πελεκητή-πέτρα-προσώπου-σπίτι

Εάν οι δομικές αλλαγές ή οι πιο ακριβές βελτιώσεις στο σπίτι δεν περιλαμβάνονται στον τρέχοντα προϋπολογισμό σας, μην ανησυχείτε. Υπάρχουν ακόμα πολλοί άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσθέσετε αξία στο σπίτι σας χωρίς να ξοδέψετε τόσα χρήματα. Μιλάμε για καλλυντικές βελτιώσεις. Το βάψιμο των δωματίων στο εσωτερικό ή η ενημέρωση των φωτιστικών μπορεί να ανανεώσει ολόκληρο το σπίτι σας. Και εξωτερικά, η επαναβαφή ή η ανανέωση της επένδυσης ή του καπλαμά μπορεί να προσθέσει οπτική γοητεία, διατηρώντας παράλληλα το σπίτι σας σε καλή κατάσταση.

Ειδικές ανακαινίσεις σπιτιών στο Orange County

Στη Sea Pointe Design & Remodel, βοηθούμε τους ιδιοκτήτες σπιτιού στο Irvine, Laguna Beach, Dana Point, Corona del Mar, Lake Forest, Newport Beach και σε όλη την Orange County να κερδίσουν περισσότερα χρήματα για περισσότερα από 40 χρόνια. Πώς να το κάνουμε; Έχουμε μια ταλαντούχα ομάδα ειδικών σχεδιασμού-κατασκευών που συνδυάζουν βραβευμένα σχέδια με κορυφαίες τεχνικές κατασκευής για να δημιουργήσουν πολύτιμους χώρους που είναι λειτουργικοί και όμορφοι.

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στη δουλειά μας περιηγώντας στο διαδικτυακό μας χαρτοφυλάκιο ολοκληρωμένων έργων. Ή, εγγραφείτε σε ένα από τα επερχόμενα διαδικτυακά σεμινάρια αναδιαμόρφωσης για να λάβετε χρήσιμες συμβουλές αναδιαμόρφωσης από τους επαγγελματίες.

Στη συνέχεια, όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε το δικό σας έργο βελτίωσης σπιτιού, απλώς καλέστε μας στο (949) 861-3400 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να προγραμματίσετε τη δωρεάν συμβουλευτική σας για το σχεδιασμό.