5 έξυπνες τάσεις μπάνιου που πρέπει να εξετάσουν οι λάτρεις της τεχνολογίας

5 έξυπνες τάσεις μπάνιου που πρέπει να εξετάσουν οι λάτρεις της τεχνολογίας

Januar 28, 2023 0 Von admin

double-vanity-primary-bathroom-remodel-newport-beach - έξυπνες τάσεις μπάνιου

Εάν είστε ένας από εκείνους τους γκουρού της τεχνολογίας που λατρεύουν οπωσδήποτε να έχουν τα τελευταίας τεχνολογίας gadgets, ένα έξυπνο μπάνιο θα μπορούσε να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας εργασιών βελτίωσης του σπιτιού σας στο εγγύς μέλλον.

Στη Sea Pointe Design & Remodel, είχαμε πάντα επίγνωση να βοηθήσουμε τους πελάτες μας στην Orange County να χρησιμοποιήσουν την έξυπνη σχεδίαση μπάνιου για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον χώρο τους. Αλλά εδώ, χρησιμοποιούμε τον όρο «έξυπνο μπάνιο» για να περιγράψουμε τη χρήση τεχνολογίας μέσα σε αυτό το πολύ σημαντικό δωμάτιο προκειμένου να αποκτήσουμε και να κάνουμε ακόμη περισσότερα.

Για πολλούς ανθρώπους, η έξυπνη τεχνολογία έχει γίνει συνηθισμένη στα οχήματά τους με αυτοματοποιημένα συστήματα στάθμευσης, ενσωμάτωση με διάφορες εφαρμογές και πολλά άλλα. Και, με τις δημοφιλείς έξυπνες οικιακές συσκευές Alexa, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν αρχίσει να απολαμβάνουν τουλάχιστον έναν μικρό βαθμό αυτοματισμού μέσα στο σπίτι τους. Τώρα, ας το πάμε ένα βήμα παραπέρα και ας δούμε ποιες έξυπνες τάσεις στο μπάνιο συμβαίνουν σε ένα σπίτι στην Orange County κοντά σας.

Έξυπνη τεχνολογία μπάνιου για να βελτιώσετε το σχεδιασμό του μπάνιου σας

Ενώ η τεχνολογία συνεχίζει να εξελίσσεται και περισσότερες επιλογές γίνονται διαθέσιμες, θα επικεντρωθούμε σε 5 συσκευές που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον τρόπο χρήσης του μπάνιου σας για πάντα!

1. Digital Voice Assistants

Ναι, οι ιδιοκτήτες σπιτιού μιλούν με την Alexa εδώ και λίγο καιρό, καθώς μπορούν να ανάψουν τα φώτα ή να αλλάξουν τη θερμοκρασία ενός δωματίου απλά μιλώντας. Τώρα, βλέπουμε μια αύξηση στις λειτουργίες που ενεργοποιούνται με φωνή και στο μπάνιο.

Οι διακόπτες φώτων που ενεργοποιούνται με φωνή στο μπάνιο είναι ιδανικοί για πολυάσχολους ανθρώπους. Αλλά γίνονται επίσης ένα σημαντικό μέρος του έξυπνου σχεδιασμού μπάνιου που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες σπιτιού να γεράσουν στη θέση τους. Με τις κατάλληλες συσκευές εγκατεστημένες, οποιοσδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με κινητικά προβλήματα, μπορεί τώρα να ανάψει τα φώτα, να αυξήσει τη θερμότητα ή ακόμα και να γεμίσει τη μπανιέρα με μια απλή φωνητική εντολή.

2. Τεχνολογία Smart Bathroom Toilet

μικρή τουαλέτα - έξυπνες τάσεις μπάνιου

Έχετε μπει ποτέ σε ένα μπάνιο όπου κάποιος είχε ξεχάσει να ξεπλύνει την τουαλέτα; Αν ναι, πιθανότατα δεν έχετε εκτιμήσει την επακόλουθη επίθεση στις αισθήσεις σας. Αλλά με μια έξυπνη τουαλέτα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Το αυτόματο ξέπλυμα είναι ένα από τα πολλά οφέλη που διαφημίζονται επί του παρόντος από τις έξυπνες τουαλέτες. Επιπλέον, ορισμένα προσφέρουν έλεγχο θερμοκρασίας καθίσματος, αυτοκαθαρισμό, εξατομικευμένες ρυθμίσεις πλυσίματος και στεγνώματος και πολλά άλλα! Φυσικά, θα πρέπει να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα όλων αυτών των πολυτελών χαρακτηριστικών έναντι του γεγονότος ότι το μέλος της οικογένειάς σας που περνά ήδη πάρα πολύ χρόνο στο μπάνιο μπορεί τώρα να περάσει ακόμη και περισσότερο ώρα στο θρόνο!

3. Μαγικοί Καθρέφτες

«Μαγικός καθρέφτης στον τοίχο, ποιος είναι ο πιο ωραίος από όλους;» Έτσι λέει το διάσημο απόσπασμα από την Disney Η ΧΙΟΝΑΤΗ και ΟΙ ΕΠΤΑ ΝΑΝΟΙ. Αλλά με τη σημερινή τεχνολογία έξυπνου μπάνιου, μπορείτε να κάνετε την ίδια ερώτηση στο σπίτι!

Με έναν έξυπνο καθρέφτη εγκατεστημένο στο μπάνιο σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο με οδηγίες στο YouTube για να κατακτήσετε αυτό το νέο χτένισμα ή να ταιριάξετε με το μακιγιάζ της αγαπημένης σας διασημότητας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωνητικές εντολές για να στείλετε ένα email, να παραγγείλετε ένα γεύμα, να τραβήξετε μια selfie και πολλά άλλα, ενώ ετοιμάζεστε για την ημέρα. Δεν είναι έτοιμο για ότι πολύ έξω από τον καθρέφτη σου; Κανένα πρόβλημα! Υπάρχουν και άλλα μοντέλα που έχουν μικρότερες δυνατότητες, όπως αναπαραγωγή μουσικής ή παροχή θυρών φόρτισης USB.

4. Τηλεοράσεις για το σπα στο σπίτι σας

Από παιδί, σας έμαθαν ότι ο ηλεκτρισμός και το νερό δεν αναμειγνύονται. Τεχνολογία όπως η αγαπημένη σας τηλεόραση δεν αναμειγνύεται ούτε με το νερό, ή τουλάχιστον δεν αναμειγνύεται πριν. Με τις εξελίξεις στις έξυπνες συσκευές μπάνιου, ωστόσο, μπορείτε τώρα να απολαύσετε την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή ενώ βυθίζεστε στη μπανιέρα. Οι έξυπνες τηλεοράσεις μπορούν να ενεργοποιηθούν με φωνή, ώστε να μην χρειάζεται καν να σηκώσετε το δάχτυλό σας, αν και ορισμένα μοντέλα διαθέτουν οθόνες αφής που μπορούν να λειτουργήσουν με ασφάλεια με βρεγμένα δάχτυλα.

5. Έξυπνη Ζυγαριά Μπάνιου

Δυστυχώς, η τεχνολογία δεν έχει προχωρήσει αρκετά σε σημείο που η ζυγαριά του μπάνιου να χάσει βάρος ή να αποκτήσει μυϊκή μάζα Για εσύ. Έξυπνη ζυγαριά μπορώ συνδεθείτε με τις άλλες έξυπνες συσκευές σας, ωστόσο, διευκολύνοντας τον συγχρονισμό των μετρήσεων βάρους και σώματος με άλλα πράγματα όπως το ιστορικό άσκησης και διατροφής στο έξυπνο ρολόι σας. Ορισμένα νεότερα μοντέλα έχουν ακόμη και τη δυνατότητα αποθήκευσης των δεδομένων σας σε μορφή PDF για εύκολη παρακολούθηση ή κοινή χρήση με έναν επαγγελματία ιατρό.

Έξυπνος Σχεδιασμός και Τεχνολογία Μπάνιου Από τους ειδικούς στο μπάνιο του Orange County

Μπλε-γυαλιστερό-γυαλί-πίσω splash-tile-design-in-Rancho-Santa-Margarita-master-bathroom-remodel - smart bag trends

Ενώ όλες αυτές οι έξυπνες συσκευές μπάνιου είναι δροσερές και χρήσιμες, κοστίζουν περισσότερο από τις όχι και τόσο τεχνολογικές αντίστοιχές τους. Όταν εργάζεστε με έναν επαγγελματία σχεδιαστή μπάνιου, ωστόσο, μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε πώς και πότε συσκευές όπως αυτές μπορούν να χωρέσουν στον προϋπολογισμό σας για την ανακαίνιση. Στη Sea Pointe Design & Remodel, οι ειδικοί μας στο σχεδιασμό διασφαλίζουν επίσης ότι θα έχετε τον καλύτερο σχεδιασμό μπάνιου – αυτό που θα καλύψει τις ανάγκες της οικογένειάς σας τώρα ΚΑΙ στο μέλλον, ώστε να καταλήξετε σε έναν χώρο που είναι ταυτόχρονα όμορφος και λειτουργικός.

Για να πάρετε ιδέες σχεδίασης και έμπνευση για τη δική σας ανακαίνιση μπάνιου, ρίξτε μια ματιά στο διαδικτυακό μας χαρτοφυλάκιο ολοκληρωμένων έργων. Εναλλακτικά, εγγραφείτε σε ένα από τα επερχόμενα διαδικτυακά σεμινάρια αναδιαμόρφωσης για να λάβετε χρήσιμες συμβουλές από τους επαγγελματίες αναδιαμόρφωσης της Orange County.

Στη συνέχεια, όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε την ανακαίνιση μπάνιου σας ή άλλο έργο ανακαίνισης σπιτιού, απλά καλέστε μας στο (949) 861-3400 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να προγραμματίσετε τη δωρεάν συμβουλευτική σας για το σχεδιασμό.